فروش ویژه : پیروفسفات سدیم، گلایسین ، آلژینات سدیم ، SLS ( سدیم لوریل سولفات ) ، مالیک اسید ، پروپیونات کلسیم ، تارتاریک ، دی پتاسیم فسفات 
Loading the player ...
تعداد رای ها:

دي گليسيريد

 دي گلیسیرین 
منو استئارات 40 درصد

واژه فارسی گلیسیرین منو استئارات ،جی ام اس ، منو دی گلیسیرید
واژه انگلیسی

Glycerol monostearate  , C21H42O4 

توضیحات معمولا به عنوان GMS شناخته می شود،به عنوان یک امولسیفایر استفاده میشود.  پودر پوسته پوسته بی رنگ، بی بو، ومزه شیرین است که جاذب رطوبت است. این استر گلیسیرین اسید استئاریک است .
این ماده به طور طبیعی در بدن تولید میشود. به عنوان یک محصول از تجزیه چربی ها، و همچنین در غذاهای چرب یافتمی شود.

عامل امولسیون برای روغن و حلال، یک پوشش محافظ برای پودر ،جاذب رطوبت؛   ضخامت دهنده ، و  عامل نگهدارندهو روان کننده. این ماده همچنین در مواد آرایشی و محصولات مراقبت از مو استفاده می شود. 

 گاهی اوقات به عنوان یک عامل ضد بیاتی در نان استفاده می شود.


 




تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به شرکت شیمیایی ویستاکم می باشد